25 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Технологія м’ясопродуктів із нетрадиційної м’ясної сировини

Останні виставки
Останні новини
Технологія м’ясопродуктів із нетрадиційної м’ясної сировини PDF Друк e-mail

Технологія м’ясопродуктів із нетрадиційної м’ясної сировини

Технологія м’ясопродуктів із нетрадиційної м’ясної сировини [Текст] підручник / Л. В. Пешук, М. О. Янчева, О. І. Гащук, С. Г. Кириченко. – К. : «Центр учбової літератури». 2017. – 296 с.

ISBN 978-617-673-524-3

Підручник «Технологія м’ясопродуктів із нетрадиційної м’ясної сировини» є першою спробою узагальнити матеріал по використанню диких, мисливських і промислових тварин в технологіях м’ясних продуктів.

Підручник «Технологія м’ясопродуктів із нетрадиційної м’ясної сировини» відповідає державному стандарту з підготовки фахівців спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізацій: «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології харчування»; «Технології в ресторанному господарстві», та спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» спеціалізації «Готельна і ресторанна справа».

Підручник рекомендовано для викладання фахових дисциплін: «Формування сировинних ресурсів», «Технології м’ясних продуктів функціонального призначення», «Інноваційні технології галузі», «Готельно-ресторанна справа». «Організація ресторанного бізнесу» студентам за паспортом спеціальності, а також для науковців, магістрантів, аспірантів відповідного профілю, викладачам коледжів та ВНЗ, фахівцям м’ясної галузі.

Підручник «Технологія м’ясопродуктів із нетрадиційної м’ясної сировини» підготовлено згідно вимог «Методичних рекомендацій щодо структури, змісту та обсягів підручників і навчальних посібників для вищих навчальних закладів і Порядок надання навчальній літературі грифів Міністерства освіти і науки України».

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторан. От идеи до первых чаевых
Інформаційна безпека. Нормативно-правове забезпечення
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки