20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Технологія приготування їжі: Українська кухня, 2016

Останні виставки
Останні новини
Технологія приготування їжі: Українська кухня, 2016 PDF Друк e-mail

Технологія приготування їжі: Українська кухня

О. В. Новікова, Л. Д. Льовшина, В. М. Михайлов

Технологія приготування їжі: Українська кухня: Навчальний посібник. 2-ге вид., випр. та доповн. – X.: Світ книг, 2016. – 679 с.

ISBN 978-966-2678-01-7

У навчальному посібнику представлений комплекс теоретичних основ технології приготування їжі.
Розглянуті основні способи й прийоми первинної обробки сировини й приготування напівфабрикатів. Основна частина посібника присвячена технології приготування страв та кулінарних виробів відповідно до традиційного приготування в української кухні.

Посібник призначений для студентів навчальних закладів 1-4 рівнів акредитації. Він може становити інтерес і для практичних працівників, що навчаються в системі перепідготовки кадрів і підвищення кваліфікації, працівникам системи ресторанного господарства, широкому колу читачів, які цікавляться особливостями технологій приготування страв української кухні.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Как разговаривать с кем угодно, когда угодно и где угодно
Проектирование в системе KOMIIAC-3D. Учебный курс (+CD)
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки