16 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум

Останні виставки
Останні новини
Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум PDF Друк e-mail

Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум

Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум : навч. посіб. [для студентів ВНЗ III–IV рівнів акредитації за напрямами підготовки «Харчова технологія та інженерія» і «Ветеринарна медицина»] / [Бергілевич О. М., Касянчук В. В., Власенко І. Г. та ін. ; за ред. д. вет. н., проф. В. В. Касянчук]. – Суми : Університетська книга, 2010. – 205 с.

ISBN 978-966-680-525-9

Практикум складається з трьох розділів. У розділі «Загальна мікробіологія» викладені методи вивчення загальної мікробіологічної техніки, у розділі «Спеціальна мікробіологія» наведені методи мікробіологічного дослідження молока та молочних продуктів відповідно до нормативних документів. Розділ «Науково-дослідна робота» містить загальні методичні вказівки з проведення наукової роботи та орієнтовні теми й послідовність їх виконання.

Для студентів, магістрів, аспірантів, викладачів, а також наукових співробітників.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Аудиотренинг Брайан Трейси «21 способ стать выдающимся менеджером»
Основи економічної теорії
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки