28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Неорганічна хімія PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Четвер, 27 травня 2010, 12:58
Неорганічна хімія

   Малиновський В.В., Нагорний П.Г.

   Неорганічна хімія: Навч. посібник для студ. спец. «Технологія харчування». - К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2003 - 184 с

   Навчальний посібник охоплює всі розділи неорганічної хімії, що передбачені першим розділом програми з курсу «Неорганічна та аналітична хімія». У загальнотеоретичній частині викладено суть основних хімічних понять, стехіометричних законів та через рішення багатьох прикладів задач проілюстровано їх дію.

   Чільне місце у посібнику посідає хімія елементів. В ньому зроблено спробу застосування нової української хімічної номенклатури. Кожний розділ має великий набір задач, запитань та рівнянь хімічних реакцій для самостійного опрацювання, самоконтролю і контролю знань студентів викладачами.

   Для студентів напряму підготовки харчові технології та інженерія, професійного спрямування технологія харчування, ресторанна справа та сервіс, викладачів і тих, хто вивчає хімію.

Останнє оновлення на Четвер, 27 травня 2010, 13:07
 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Studio d A2. Deutsch als Fremdsprache
Проблеми вексельного права України
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки