25 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Промислові технології переробки м’яса, молока та риби

Останні виставки
Останні новини
Промислові технології переробки м’яса, молока та риби PDF Друк e-mail

Промислові технології переробки м’яса, молока та риби

Перцевий Ф. В., Терешкін О. Г., Гурськнй П. В., Ладика В. І., Янчева М. О., Камсуліна Н. В., Саєнко С. Ю., Хомічак Л. М.

Промислові технології переробки м’яса, молока та риби: Підручник. – Київ: Фірма «ІНКОС», 2014. – 340 с.

ISBN 978-617-598-098-9

В підручнику приділено особливу увагу чинникам, які впливають на формування якості та безпеки продукції: характеристиці сировини, особливостям технологічних процесів виробництва харчової продукції та візуальному представленню технологічних схем в 2D і 3D форматах для кращого розуміння взаємодії обладнання та протікання технологічних процесів.

Видання призначене для використання в навчальному процесі підготовки магістрів та спеціалістів закладів ресторанного господарства та харчових виробництв і студентів вищих навчальних закладів Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Матеріал буде корисним аспірантам, науковим співробітникам та практичним працівникам, які займаються переробкою харчової сировини, а також для широкого кола читачів, професійні інтереси яких пов'язані з харчовими технологіями.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ваш 25-ый час – для руководителей
Англійська мова. Сучасна граматика. In Pursuit of Perfection
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки