19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Фінансовий менеджмент з основами фінансової діагностики підприємства. Т. 2

Останні виставки
Останні новини
Фінансовий менеджмент з основами фінансової діагностики підприємства. Т. 2 PDF Друк e-mail

Фінансовий менеджмент з основами фінансової діагностики підприємства. Т. 2

Петренко М. I., Драбовський А. Г., Іванюта П. В., Петренко В. М.

Фінансовий менеджмент з основами фінансової діагностики підприємства: підручник / за заг. ред. М. І. Петренка. – Вінниця : ТОВ «Меркьюрі-Поділля», 2021. Т. II., 520 с.

ISBN 978-966-2696-60-8

У підручнику повністю узагальнені всі складові фінансового менеджменту, які взаємопов'язані із проведенням фінансової діагностики згідно різних форм організації підприємницької діяльності. До складових фінансового менеджменту, які підлягають фінансовій діагностиці, відносяться: управління фінансовим станом, доходами і витратами, грошовими потоками та власним капіталом підприємства, а також управління прибутковістю, фінансовою стійкістю, платоспроможністю та ліквідністю, ефективністю діяльності підприємства. В подальшому фінансовий менеджмент на підприємстві поряд із проведенням фінансової діагностики містить у собі управління ризиками на підприємстві – поряд із антикризовим управлінням, управлінням інвестиціями, стратегічним управлінням та товарним асортиментом. А підсумком фінансового менеджменту на основі фінансової діагностики є оцінка фінансового стану підприємства на основі встановлення рейтингової оцінки. І після цього фінансовий менеджмент на підприємстві є не лише складовим, але і грає більш важливу роль у його бюджетуванні.

Також викладеш у цьому підручнику вищезазначені матеріали щодо проведення фінансової діагностики, аналізу, оцінки діяльності підприємства за фінансово-економічними показниками, враховують можливість застосування сучасних комп'ютерних та інформаційних технологій.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Как разговаривать с кем угодно, когда угодно и где угодно
Організація інформаційно-консультаційної діяльності
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки