19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Цивільне право України PDF Друк e-mail

Цивільне право України

Цивільне право України : навч. посіб. до складання вступ. випробування в магістратуру у форматі ЗНО / В. І. Борисова, К. Ю. Іванова, Б. П. Карнаух, Ю. Є. Ходико. – Харків : Право, 2020. – 418 с.

ISBN 978-966-937-989-4

У посібнику дано відповіді на ключові питання з навчального курсу «Цивільне право України» з урахуванням останніх змін і доповнень, внесених до цивільного законодавства, що виносяться на зовнішнє незалежне оцінювання студентів, які навчаються за спеціальністю «Право» і «Міжнародне право», відповідно до Програми вступного випробування, затвердженого наказом МОН від 7 лютого 2020 р. № 152.

Посібник призначений для студентів (слухачів, курсантів) юридичних закладів вищої освіти та юридичних факультетів закладів вищої освіти всіх форм навчання, які готуються до складання вступного випробування до магістратури. Може бути корисним абітурієнтам, аспірантам, науковцям та практичним працівникам.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторанный практикум ГОСТИ НАВСЕГДА. Ч1
Сучасна теорія грошей
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки