24 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Безпека життєдіяльності PDF Друк e-mail

Безпека життєдіяльності

Піскунова Л. Е., Прилипко В. А., Зубок Т. О.

Безпека життєдіяльності: Підручник / Л. Е. Піскунова, В. А. Прилипко, Т. О. Зубок . – Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2013. – 456 стр.

ISBN 978-966-2393-90-3

Підручник для вивчення дисципліни "Безпека життєдіяльності" для вищих аграрних закладів розроблений на основі програми нормативної дисциплін „Безпека життєдіяльності”, що створена на виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 06.02.2002 р. № 76 та відповідаю до положень Концепції освіта з напряму "Безпека життя і діяльності людини", затвердженої Міністром освіти і науки України 12 березня 2001 р., а також на основі типової програми, схваленої на засіданні науково-методичної комісії з цивільної безпеки Науково-методичної ради МОН від 16.02.2011 р., № 03/02 та Вченою Радою Інституту інноваційних технологій і змісту освіта Міністерства освіти і науки, молоді та спорту 23 лютого 2011 р., № 2.

У підручнику відображені сучасні тенденції розв’язання проблем безпеки людини, викладені у: Концепції ООН “Про сталий людський розвиток”, Концепції національної безпеки України (схвалена постановою Верховної Ради України № 3\97-ВР від 16.01.1997 р.). Основні розділи та теми визначені державними вимогами (спільний наказ Міністерства освіти і науки України, Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи та Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду від 21.10.2010 року, № 969/922/216 «Про організацію та вдосконалення навчання з питань охорони праці, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту у вищих навчальних закладах України».

Пропонований підручник має допомогти викладачам і студентам у вивченні даної дисципліни, сформувати профілактичний напрям мислення та професійну діяльність майбутнього спеціаліста.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Как разговаривать с кем угодно, когда угодно и где угодно
Бизнес-тренинг: как это делается
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки