28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Джерела господарського права України PDF Друк e-mail

Джерела господарського права України

Джуринський О. В.

Джерела господарського права України : монографія. Київ : Видавництво Ліра-К, 2016. – 200 с.

ISBN 978-617-7320-78-3

Монографію присвячено комплексному дослідженню джерел господарського права України.

Зокрема, розглянуто проблеми формування та розвитку джерел сучасного господарського права України, їх розуміння та застосування для регулювання відносин у сфері господарювання. Зазначається, що зі становленням правової системи сучасної України, її інтеграцією у європейську правову сім’ю постало питання щодо нового розуміння джерел права і перегляду їх системи.

Сформульовано визначення поняття та з’ясовано особливості джерел господарського права України як елемента правової системи, а також уточнено їх перелік. Охарактеризовано окремі види джерел господарського права (як основних, так і додаткових) та розкрито ступінь їх застосування у регулюванні господарських відносин.

Розроблено науково обґрунтовані висновки, пропозиції і рекомендації, спрямовані на удосконалення Конституції України, Господарського кодексу України та інших нормативно-правових актів господарського законодавства.

Для наукових і науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів та наукових установ, студентів, аспірантів і юристів-практиків.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебный курс (ЭУК) «ОЦЕНКА СТОИМОСТИ НЕДВИЖИМОСТИ»
Історія вчень про право і державу
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки