29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Господарське право України PDF Друк e-mail

Господарське право України

Упорядники – І. В. Тетарчук, Т. Є. Дяків

Господарське право України [текст]: Навчальний посібник для підготовки до іспитів. – К.: «Центр учбової літератури». 2016. – 208 с.

ISBN 978-611-01-0457-9

В навчальному посібнику розкриті положення про основні засади господарської діяльності, про суб’єкти господарювання (підприємства, господарські товариства, об’єднання підприємств, громадян як суб’єктів господарювання) та господарські зобов’язання (загальні положення про господарські зобов’язання, господарські договори, про піни та ціноутворення у сфері господарювання), про відповідальність за правопорушення у сфері господарювання (засади відповідальності, відшкодування збитків, штрафні, оперативно-господарські та адміністративно-господарські санкції, відповідальність за порушення антимонопольно-конкурентного законодавства) та особливості правового регулювання в окремих галузях господарювання (поставка, біржова торгівля, оренда майна, агентські відносини, перевезення вантажів, фінансова та банківська діяльність, страхування, аудит, комерційна концесія тощо). зовнішньоекономічна діяльність (загальні положення, іноземні інвестиції) та спеціальні режими господарювання (вільні економічні зони, концесії, інші види спеціальних режимів господарської діяльності) тощо.

Навчальний посібник розрахований на студентів, слухачів. аспірантів юридичних начальних закладів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторан. От идеи до первых чаевых
Конфліктологія та теорія переговорів
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки