18 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Правова статистика PDF Друк e-mail

Правова статистика

Мармоза А. Т. Правова статистика [текст] підручник / А. Т. Мармоза – 2-ге вид. перероб. та доп. – К.: «Центр учбової літератури», 2016. – 528 с.

ISBN 978-617-673-194-8

У підручнику, написаному відповідно до найбільш повних програм курсу “Правова статистика”, розглядаються основні поняття і категорії правової статистики, статистичне спостереження, зведення і групування даних, абсолютні, відносні і середні величини, показники варіації, ряди динаміки, індекси, вибірковий метод, дисперсійний і кореляційний аналіз, табличний і графічний метод та ін.

Аналізується історичний шлях розвитку статистичної науки в цілому і її галузі — правової статистики зокрема, розкривається зміст її розділів, наводиться характеристика щоденного обліку і статистичної звітності правоохоронних органів і органів юстиції, показані сфери, особливості і межі застосування статистичних методів у аналітичній практиці правоохоронних органів.

Наприкінці посібника вміщено додатки, основні математико-статистичні таблиці і список рекомендованої літератури.

Для студентів юридичних вищих навчальних закладів і факультетів, може бути корисним викладачам, аспірантам і науковцям, а також працівникам правоохоронних органів і органів юстиції.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Тренинг? Почему системы корпоративного обучения не работают и как сделать их эффективными?
Технологічне обладнання консервних заводів
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки