19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Кримінологія PDF Друк e-mail

Кримінологія

Кримінологія. Підручник. Практикум / В. С. Ковальський, О. М. Костенко, Г. С. Семаков [та ін.]. – Київ : Юрінком Інтер, 2017. – 344 с.

ISBN 978-966-667-672-9

Підручник підготовлений відповідно до стандартів вищої юридичної школи з метою викладення науково обґрунтованих уявлень про сучасний стан злочинності в Україні і світі, негативні явища і процеси, які її обумовлюють, кримінологічні риси особи злочинця і потерпілого, а також про теорію запобігання злочинності.

Висвітлюються основні теоретичні і практичні питання Загальної та Особливої частин кримінології на основі сучасних характеристик злочинності в Україні, досвіду запобігання і протидії їй в умовах сучасного реформування й розбудови державно-правової системи.

У Загальній частині пропонованого підручника розкрито основні поняття та категорії кримінології, її предмет, завдання та методологію. Проаналізовано сучасні погляди вчених-кримінологів на проблему формування особи злочинця, визначення причин і умов злочинності, індивідуальної злочинної поведінки, планування та організації попереджувальної діяльності. В Особливій частині наведено кримінологічну характеристику окремих видів злочинності та заходи їх профілактики.

Підручник розрахований на студентів вищих навчальних закладів, аспірантів, докторантів, викладачів, науковців, практичних працівників правоохоронних органів та спецслужб.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Аудиотренинг Брайан Трейси «21 способ стать выдающимся менеджером»
Психологія розвитку
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки