18 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Науково-практичний коментар Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» у редакції з 18 січня 2013 року (доктринальне тлумачення норм права неплатоспроможності та статей 1-21)

Останні виставки
Останні новини
Науково-практичний коментар Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» у редакції з 18 січня 2013 року (доктринальне тлумачення норм права неплатоспроможності та статей 1-21) PDF Друк e-mail

Науково-практичний коментар Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» у редакції з 18 січня 2013 року (доктринальне тлумачення норм права неплатоспроможності та статей 1-21)

Пригуза П. Д., Пригуза А. П.

Науково-практичний коментар Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» у редакції з 18 січня 2013 року (доктринальне тлумачення норм права неплатоспроможності та статей 1-21). Херсон: Видавництво «ТДС», 2013, 304 с.

ISBN 978-966-8915-37-6

Цим коментарем автори обґрунтовують нове розуміння доктрини права неплатоспроможності в Україні, яке ґрунтується на сучасній загальній теорії права та наводиться коментар преамбули та загальних положень Закону (ст.ст. 1-21 включно), які впливають на практичне застосування процедур провадження у справах про банкрутство, розкриваються поняття, об’єкти і суть конкурсного права, конкурсного процесу та принципи їх функціонування.

Коментар є науково-практичним посібником, розрахованим на широке коло читачів, перш за все суддів та арбітражних керуючих, а також спеціалістів у галузі права, адвокатів, науковців, викладачів, студентів та аспірантів вищих навчальних закладів і усіх, хто цікавиться законодавством про банкрутство та його практичним застосуванням при вирішенні проблем неплатоспроможності.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «ЧРЕЗВЫЧАЙНЫЕ СИТУАЦИИ: ЗАЩИТА НАСЕЛЕНИЯ И ТЕРРИТОРИЙ»
Основи готельної справи
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки