28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Фінанси PDF Друк e-mail
Фінанси

   Стеців Л. П., Копилкж О. I.

   Фінанси: Навч. посіб. — К.: Знання, 2007. — 235 с.

   ISBN 966-346-302-3

   Навчальний посібник написаний відповідно до програми курсу "Фінанси" і охоплює всі теми, передбачені галузевим стандартом вищої освіти "Освітньо-професійна програ­ма підготовки бакалавра, спеціаліста і магістра" напряму 0501 "Економіка і підприємництво". У ньому висвітлюються суть, функції фінансів, їх взаємозв'язок з іншими елементами економічної системи; теоретичні засади побудови фінансової системи; зміст фінансової політики держави та роль фінансового механізму в її реалізації. Значну увагу приділено теорії державних фінансів, зокрема бюджету, державним цільовим фондам та державному кредиту. Розкриваються зміст, призначення та особливості функціонування міжнародних фінансів, страхового та фінансового ринків, податкової системи держави. Кожну тему доповнено списком основної та додаткової літератури, питаннями для самостійної підготовки як у реферативній формі, так і у вигляді тестів, що дає можливість використовувати пропонований посібник для навчання за кредитно-модульною системою.

   Для студентів економічних спеціальностей вищих закладів освіти, слухачів факультетів перепідготовки і під­вищення кваліфікації, аспірантів та працівників у галузі фінансів і банківської справи.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебный курс (ЭУК) «ОЦЕНКА СТОИМОСТИ НЕДВИЖИМОСТИ»
Інформаційний бізнес
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки