23 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Товарознавство та експертиза в митній справі PDF Друк e-mail

Товарознавство та експертиза в митній справі

Чурсіна Л. А. та ін.

Товарознавство та експертиза в митній справі. Навчальний посібник / Л. А. Чурсіна, О. М. Вербицький, Є. О. Канінський. – Херсон: Олді-плюс, Київ: Видавництво Ліра-К, 2013. – 202 с.

ISBN 978-966-2393-69-9

ISBN 978-966-2609-43-1

У навчальному посібнику охарактеризовано головні аспекта товарознавства та експертизи в митній справі. У ньому подано структуру та характеристику української митної системи, розкрито роль товарознавства в митній справі. Навчальний посібник висвітлює комплекс питань, що виникають під час експертизи та оформлення товарів, які перетинають державний кордон України.

Посібник базується на знаннях дисциплін „Основи товарознавства виробів”, „Основи митної справи” та законодавчої бази України. В основу навчального посібника покладено матеріали лекційних та лабораторних занять з дисципліни „Товарознавство та експертиза в митній справі”.

Навчальний посібник може бути використаний студентами, які навчаються за спеціальністю 8.18О1ОО1О – Якість, стандартизація та сертифікація та за напрямом підготовки 6.030510 – Товарознавство і торговельне підприємництво. Посібник також може бути корисним для аспірантів, спеціалістів з товарознавства та широкого кола читачів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Основы туризма
Методичні положення та норми продуктивності на виробництво молочних продуктів і морозива
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки