25 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Адміністративне, трудове право PDF Друк e-mail

Адміністративне, трудове право

Пивовар Ю. I.

Адміністративне, трудове право: навч. посібник (у схемах і таблицях) / Ю. I. Пивовар, С. В. Вишновецька. – К. : НАУ, 2017. – 240 с.

ISBN 978-966-932-069-8

У навчальному посібнику висвітлено загальні теоретичні питання навчальної дисципліни «Адміністративне, трудове право». У формі структурно-логічних схем викладено ключові положення таких правових галузей, як адміністративне право та трудове право.

У першій частині посібника розглянуто сутність та основні інститути адміністративного права, охарактеризовано місце та роль органів публічної адміністрації в системі державного управління. Друга частина посібника віддзеркалює загальний зміст та систему трудового права, розкриває поняття, соціальне призначення цієї галузі права, загальні засади охорони праці та питання вирішення трудових спорів.

Для студентів спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» спеціалізації «Документознавство та інформаційна діяльність», аспірантів, викладачів вищих навчальних закладів, а також наукових працівників та юристів-практиків.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторанный практикум ГОСТИ НАВСЕГДА. Ч1
Зависимые, созависимые и другие трудные клиенты
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки