28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Адміністративно-юрисдикційна діяльність міліції громадської безпеки

Останні виставки
Останні новини
Адміністративно-юрисдикційна діяльність міліції громадської безпеки PDF Друк e-mail

Адміністративно-юрисдикційна діяльність міліції громадської безпеки

Адміністративно-юрисдикційна діяльність міліції громадської безпеки : навч. посіб. / С. М. Алфьоров, Т. П. Мінка, Р. В. Миронюк ; за заг. ред. С. М. Алфьорова ; Дніпропетр. держ. ун-т внутр. справ. – X. : Право, 2014. – 304 с.

ISBN 978-966-458-570-2

У посібнику з урахуванням сучасних наукових досліджень та законодавства України розкриваються загальні положення адміністративно-юрисдикційної діяльності міліції громадської безпеки щодо розгляду та вирішення звернень громадян та справ про адміністративні правопорушення; визначаються поняття та зміст адміністративно-юрисдикційної діяльності міліції громадської безпеки. Висвітлюються розгляд та вирішення звернень громадян, справ про адміністративні правопорушення підрозділами міліції громадської безпеки. Визначаються особливості розгляду та вирішення справ за правопорушення, що посягають на громадський порядок та громадську безпеку; встановлений порядок управління; у сфері порушення правил безпеки дорожнього руху; у сфері забезпечення дозвільної системи.

Для співробітників органів внутрішніх справ, курсантів, слухачів, викладачів та інших осіб, що цікавляться розглядуваними питаннями.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Тренинг? Почему системы корпоративного обучения не работают и как сделать их эффективными?
Маркетингові дослідження з використанням пакету SPSS
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки