29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Соціальний захист сімей з дітьми за законодавством України

Останні виставки
Останні новини
Соціальний захист сімей з дітьми за законодавством України PDF Друк e-mail

Соціальний захист сімей з дітьми за законодавством України

Бориченко К. В.

Соціальний захист сімей з дітьми за законодавством України : монографія / К. В. Бориченко. – Одеса : Фенікс, 2015. – 302 с.

ISBN 978-966-438-914-0

Монографія містить комплексне дослідження теоретичних та практичних проблем правового регулювання соціального захисту сімей з дітьми за законодавством України.

У даному монографічному дослідженні визначаються поняття, особливості, організаційно-правові форми та види соціального захисту сімей з дітьми. Досліджуються загальнообов’язкове державне соціальне страхування, державна соціальна допомога та додатковий соціальний захист як організаційно-правові форми соціального захисту сімей з дітьми. Аналізуються окремі види соціального захисту сімей з дітьми.

Формулюються пропозиції щодо удосконалення чинного соціально-забезпечувального законодавства у сфері соціального захисту сімей з дітьми з урахуванням міжнародних стандартів та позитивного законодавчого досвіду зарубіжних країн.

Розраховано на науковців, викладачів, юристів-практиків, працівників, які займаються законопроектною роботою, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю «Правознавство».

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Тренинг? Почему системы корпоративного обучения не работают и как сделать их эффективными?
Базові засади політології: історія, теорія, методологія, практика
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки