20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Біохімія молока та молокопродуктів PDF Друк e-mail

Біохімія молока та молокопродуктів

Цехмістренко С. І. Біохімія молока та молокопродуктів: Навч. посіб. / С. І. Цехмістренко, О. І. Кононський. – Біла Церква, 2014. – 168 с.

ISBN 978-966-2122-37-4

Навчальний посібник складається із розділів, передбачених програмою дисципліни для студентів аграрних вишів.

У посібнику викладені фундаментальні питання з біохімії молока і молочних продуктів. Представлені хімічний склад, фізико-хімічні та технологічні властивості молока та аналізуються фактори, що на них впливають. Розглянуто біосинтез основних хімічних компонентів молока, біохімія лактації та головні метаболічні процеси у молочній залозі. Наведено дані щодо біохімічних процесів у молоці та молочних продуктах за транспортування, зберігання та консервування, а також біохімічні основи виробництва деяких молочних продуктів.

Рекомендовано для вишів аграрних навчальних закладів III-IV рівнів акредитації зі спеціальностей: “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”, “Ветеринарна медицина”.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Румынский за 6 недель
Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки