Ультрафільтраційні процеси та технології раціональної переробки білково-вуглеводної молочної сировини |
Дейниченко Г. В., Мазняк З. О., Золотухіна І. B. Ультрафільтраційні процеси та технології раціональної переробки білково-вуглеводної молочної сировини: Монографія. – X.: Факт, 2008. – 208 с. ISBN 978-966-637-616-2 У монографії розглянуті питання вдосконалення процесів переробки білково-вуглеводної молочної сировини на підприємствах молочної промисловості та в закладах ресторанного господарства шляхом застосування мембранних технологій. Наведено нові технології виробництва продуктів харчування з використанням УФ похідних білково-вуглеводної молочної сировини та результати досліджень показників їх якості. Видання призначене для використання в навчальному процесі підготовки магістрів та спеціалістів кваліфікації інженер-механік та інженер-технолог закладів ресторанного господарства і харчових виробництв. Матеріал буде корисним для наукових і практичних працівників, що займаються переробкою харчової сировини, а також для широкого кола читачів, професійні інтереси яких пов’язані з харчовими технологіями. |