29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Ультрафільтраційні процеси та технології раціональної переробки білково-вуглеводної молочної сировини

Останні виставки
Останні новини
Ультрафільтраційні процеси та технології раціональної переробки білково-вуглеводної молочної сировини PDF Друк e-mail

Ультрафільтраційні процеси та технології раціональної переробки білково-вуглеводної молочної сировини

Дейниченко Г. В., Мазняк З. О., Золотухіна І. B.

Ультрафільтраційні процеси та технології раціональної переробки білково-вуглеводної молочної сировини: Монографія. – X.: Факт, 2008. – 208 с.

ISBN 978-966-637-616-2

У монографії розглянуті питання вдосконалення процесів переробки білково-вуглеводної молочної сировини на підприємствах молочної промисловості та в закладах ресторанного господарства шляхом застосування мембранних технологій. Наведено нові технології виробництва продуктів харчування з використанням УФ похідних білково-вуглеводної молочної сировини та результати досліджень показників їх якості.

Видання призначене для використання в навчальному процесі підготовки магістрів та спеціалістів кваліфікації інженер-механік та інженер-технолог закладів ресторанного господарства і харчових виробництв.

Матеріал буде корисним для наукових і практичних працівників, що займаються переробкою харчової сировини, а також для широкого кола читачів, професійні інтереси яких пов’язані з харчовими технологіями.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Искусство обращения с людьми: управленческая этика
Основи маркетингу
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки