29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Судове право України, 2016 PDF Друк e-mail

Судове право України

Лапкін А. В.

Судове право України: навч. посіб. у схемах / А. В. Лапкін. – X.: Право, 2016 – 148 с.

ISBN 978-966-458-989-2

Пропонований посібник є однією із перших в Україні робіт, в якій цілісно і системно викладено концепцію судового права України. Розглядаються питання предмета і системи судового права, його джерел, принципів судової влади, статусу суддів, організації судової системи та органів, що забезпечують функціонування судової влади, а також основні положення судових процедур з урахуванням законодавства про судоустрій і статус суддів станом на 1 березня 2016 р.

Навчальний посібник структурно і за змістом відповідає програмі навчальної дисципліни «Судове право», яка викладається у Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого. Представлений матеріал дає можливість акцентувати увагу на основних положеннях судового права в Україні і являє зручну форму опанування знаннями у цій площині.

Для студентів та викладачів вищих юридичних навчальних закладів і факультетів, практичних працівників судових та правоохоронних органів України.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторан. От идеи до первых чаевых
Кримінологія
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки