17 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Державно-управлінський дискурс у структурі політико-адміністративної комунікації

Останні виставки
Останні новини
Державно-управлінський дискурс у структурі політико-адміністративної комунікації PDF Друк e-mail

Державно-управлінський дискурс у структурі політико-адміністративної комунікації

Попович Н. Г. Державно-управлінський дискурс у структурі політико-адміністративної комунікації: монографія [текст] / Н. Г. Попович – К. : Центр учбової літератури. 2013. – 360 с.

ISBN 978-611-01-0571-2

У монографії наукову увагу звернено на характер політико-адміністративної комунікації в умовах реформування та модернізації державного управління. Виокремлено державно-управлінський дискурс, як особливого роду системні відносини, що забезпечують нададдитивно-синергетичний ефект функціонування та розвитку всієї політико-адміністративної системи держави. Пропонується розв'язання проблем комунікативних деформацій з позицій дискурсивного підходу. Акцентовано на важливому значенні мови при формуванні комунікативно-когнітивних характеристик суб'єкта політико-адміністративних відносин.

Видання розраховане на науковців і практиків, які працюють у сфері державного управління, а також законодавців і державних службовців, які причетні до процесів нормотворення і цікавляться новітніми науковими тенденціями.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Техники управления агрессией
Європейська інтеграція
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки