19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Методичні положення та норми продуктивності для хлібопекарського виробництва

Останні виставки
Останні новини
Методичні положення та норми продуктивності для хлібопекарського виробництва PDF Друк e-mail

Методичні положення та норми продуктивності для хлібопекарського виробництва

Методичні положення та норми продуктивності для хлібопекарського виробництва / В. В. Вітвіцький, В. І. Ковальчук, І. С. Ковальчук та ін. – К.: НДІ “Украгропромпродуктивність”, 2006. – 328 с. (Б-ка спеціаліста АПК “Економічні нормативи”).

ISBN 966-8785-27-4

Викладено методику розрахунку, норми продуктивності і часу на виробництво хлібобулочних виробів, тортів і тістечок, сухарів, печива та здобних хлібобулочних виробів довгострокового зберігання, норми часу на ремонт технологічного устаткування, нормативи чисельності допоміжних робітників, класифікаційні таблиці трудових процесів виробництва хліба і хлібобулочних виробів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
100% аудио испанский: начальный и средний уровень
Архітектоніка профільної освіти
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки