28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Особливості касаційного провадження в адміністративному судочинстві

Останні виставки
Останні новини
Особливості касаційного провадження в адміністративному судочинстві PDF Друк e-mail

Особливості касаційного провадження в адміністративному судочинстві

Бітов А. І.

Особливості касаційного провадження в адміністративному судочинстві: монографія / А. І. Бітов – Одеса: Фенікс, 2016. – 190 с.

ISBN 978-966-928-101-2

У монографії здійснено історичний генезис касаційного провадження в адміністративному судочинстві, розглянуто основні етапи його розвитку; визначено поняття, завдання та принципи касаційного провадження в адміністративному судочинстві; з’ясовано правові засади касаційного провадження в адміністративному судочинстві. Проаналізовано порядок розгляду й вирішення справ у суду касаційної інстанції: межі перегляду судом касаційної інстанції в адміністративному судочинстві, структура касаційного провадження та особливості розгляду справи судом касаційної інстанції. Повноваження суду касаційної інстанції досліджено через підстави перегляду рішень у порядку касації: підстави для скасування рішення суду та передачі справи на новий розгляд до суду першої інстанції; підстави для скасування рішення адміністративного суду із закриттям провадження в справі або залишення заяви без розгляду; підстави для скасування рішення адміністративного суду першої інстанції та ухвалення нового рішення. З метою удосконалення касаційного провадження в адміністративному судочинстві запропоновано внести зміни до КАС України від 6.06. 2005 р. № 2747-IV.

Монографія розрахована на наукових працівників, викладачів, практичних працівників, усіх тих, хто цікавиться проблематикою касаційного провадження в адміністративному судочинстві.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Техники управления агрессией
Комплексная безопасность высшего учебного заведения
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки