19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Конституційні засади розвитку та функціонування громадянського суспільства в Україні

Останні виставки
Останні новини
Конституційні засади розвитку та функціонування громадянського суспільства в Україні PDF Друк e-mail

Конституційні засади розвитку та функціонування громадянського суспільства в Україні

Лотюк О. С.

Конституційні засади розвитку та функціонування громадянського суспільства в Україні: монографія – К.: Видавництво Ліра-К, 2015. – 356 с.

ISBN 978-617-7320-13-4

Монографія присвячена актуальним проблемам теорії, методології та практики конституційних засад розвитку та функціонування громадянського суспільства в сучасній Україні. Аналізується сутність і зміст категорії «громадянське суспільство», особливості її застосування в українській і зарубіжній конституційній правотворчій і правозастосовній практиці. Значна увага приділяється питанням витоків і генезису громадянського суспільства та конституційним засадам його функціонування, розвитку конституційно-правової думки про правову природу громадянського суспільства та його інститутів та історичному досвіду унормування конституційних засад функціонування громадянського суспільства в Україні. Визначаються та систематизуються основні тренди подальшого розвитку конституційних засад громадянського суспільства.

Робота буде цікавою для науковців та експертів у сфері розвитку та функціонування громадянського суспільства та представників інститутів громадянського суспільства.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Венгерский за 6 недель
HTML5. Для профессионалов
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки