19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Товарознавство. Харчові продукти рослинного походження

Останні виставки
Останні новини
Товарознавство. Харчові продукти рослинного походження PDF Друк e-mail

Товарознавство. Харчові продукти рослинного походження

Товарознавство. Харчові продукти рослинного походження [текст]: навч. посіб. / О. Г. Бровко, А. С. Гордієнко, В. В. Дятлов [та ін.] – Львів: «Магнолія 2006», 2013. – 320 с.

ISBN 978-617-574-084-2 «Магнолія 2006»

Навчальний посібник підготовлено відповідно до типової програми дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти» для напряму підготовки «Товарознавство і торгівельне підприємництво».

В посібнику висвітлені відомості про харчову цінність, класифікацію різних товарних груп, основи виробництва, асортимент і правила зберігання. Також наведено питання для самоконтролю знань студентів.

Посібник призначено для студентів різних форм навчання ОКР «Бакалавр», що навчаються за спеціалізаціями «Товарознавство і комерційна діяльність», «Товарознавство і експертиза в митній справі», «Експертиза товарів». Також може бути корисним для практичних робітників, зайнятих у сфері торгівлі продовольчими товарами та маркетинговими дослідженнями ринку продовольства.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Эффективный менеджер гостиницы
Маркетплейс 3.0.
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки