19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Інтелектуальна власність в галузі компьютингу

Останні виставки
Останні новини
Інтелектуальна власність в галузі компьютингу PDF Друк e-mail

Інтелектуальна власність в галузі компьютингу

О. Б. Вовк, В. В. Пасічник, Н. Б. Шаховська, В. С. Якушев

Інтелектуальна власність в галузі компьютингу: підручник / О. Б. Вовк, В. В. Пасічник, Н. Б. Шаховська, В. С. Якушев. – Львів: «Новий Світ -2000», 2013. – 317[3] с.

ISBN 978-966-418-232-1

Підручник розрахований на поглиблене вивчення правових відносин у сфері інтелектуальної власності, особливостей реєстрації права власності на комп’ютерну програму, опанування правового механізму її регулювання, отримання необхідних навичок кваліфікації результатів творчої діяльності, захисту майнових і особистих немайнових прав авторів та власників як в Україні, так і за її межами.

У підручнику викладено ознаки правової охорони інтелектуальної власності на комп’ютерні програми в Україні. Описано причини виникнення авторських прав на комп’ютерні програми. Визначено договірні та недоговірні способи розпорядження правами інтелектуальної власності. Висвітлено цивільно-правові, адміністративно-правові та кримінально-правові заходи щодо захисту прав на комп’ютерні програми, визначено ознаки ліцензійності програмних продуктів закордонних, комп’ютерних компаній. Спроектовано систему захисту прав на інтелектуальну власність в галузі комп’ютингу. Викладено заходи підтвердження правомірності використання комп’ютерних програм. Наведено ознаки ліцензійності програмних продуктів закордонних комп’ютерних компаній.

Для студентів вищих навчальних закладів III та IV рівнів акредитації, галузь знань 0501 «Інформатика та обчислювальна техніка».

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Маркетинговые войны
Ринок фінансових послуг
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки