29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Устаткування закладів ресторанного господарства

Останні виставки
Останні новини
Устаткування закладів ресторанного господарства PDF Друк e-mail

Устаткування закладів ресторанного господарства

Доценко В. Ф., Губеня В. О.

Устаткування закладів ресторанного господарства : підручник / Доценко В. Ф., Губеня В. О. – Київ: Кондор-Видавництво, 2016. – 63 с.

ISBN 978-617-7458-03-5

Розглянуто будову та принцип роботи механічного, теплового, холодильного та немеханічного устаткування закладів ресторанного господарства. Наведено наукові основи механічного, теплового та холодильного оброблення харчової сировини. Надано рекомендації щодо технічного оснащення закладів ресторанного господарства. Підручник містить приклади технологічних розрахунків механічного та холодильного устаткування.

Підручник корисний для студенів та викладачів, діяльність яких пов’язана з технологією продукції ресторанного господарства, організацією виробництва та проектування підприємств ресторанного бізнесу.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Искусство обращения с людьми: управленческая этика
Судове право України
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки