29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Трудовий договір: теорія і практика PDF Друк e-mail

Трудовий договір: теорія і практика

Бoйко М. Д. Трудовий договір: теорія і практика [текст] навчально-практичний посібник. 2-ге вид. перероб. та доп. / М. Д Бойко. – К. «Центр учбової літератури». 2016. – 392 с.

ISBN 978-617-673-289-1

В посібнику детально викладений основний правовий інститут трудового права – трудовий договір. Висвітлені як загальні питання щодо поняття та порядку укладення трудового договору, так і всі види трудових договорів, що передбачені законодавством України, та особливості їх укладення і оформлення. Подаються також зразки необхідних документів (в тому числі типових та примірник), складання яких є необхідним при оформленні договорів.

Матеріал в посібнику викладений відповідно до навчальних програм вищих юридичних навчальних закладів. Він може бути використаний як навчальний посібник в навчальних закладах, на курсах підвищення кваліфікації тощо, а також в практичній діяльності насамперед працівниками кадрових служб, керівниками підприємств, установ, організацій, профспілковими працівниками, підприємцями та особами, які використовують найману працю. Ним зможе з користю для себе скористатися кожний, кого цікавлять питання укладення трудового договору, його юридичного та технічного оформлення.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Основы туризма
Менеджмент, ориентированный на рынок. 2-е изд.
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки