19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Фінансовий моніторинг на фондовому ринку в Україні

Останні виставки
Останні новини
Фінансовий моніторинг на фондовому ринку в Україні PDF Друк e-mail

Фінансовий моніторинг на фондовому ринку в Україні

Фінансовий моніторинг на фондовому ринку в Україні: монографія / за заг. ред. О. Є. Користіна. – К.: КНТ, 2013. – 368 с.

ISBN 978-966-373-725-6

Представлений аналіз є одним із перших ґрунтовних наукових досліджень з питань фінансового моніторингу на фондовому ринку в Україні та формування в Україні системи протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом. Розкриті як особливості загальнотеоретичного характеру, зокрема, щодо питань економічної безпеки, запобігання відмиванню коштів, так і механізм правового регулювання фондового ринку в Україні та запобігання відмиванню коштів з використанням фінансових важелів на ньому.

Для працівників органів правопорядку, фахівців фондового ринку, слухачів, студентів і викладачів юридичних та економічних навчальних закладів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Английский за 1 час. Аудиокурс английского языка
Практика Європейського суду з прав людини
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки