19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Виробничий менеджмент PDF Друк e-mail

Виробничий менеджмент

Виробничий менеджмент [текст] : підручник. / За заг. ред. Бутка М. П. [М. П. Бутко, С. М. Задорожна, Н. В. Іванова та ін.] – К. : «Центр учбової літератури», 2015. – 424 с.

ISBN 978-617-673-345-4

Підручник з виробничого менеджменту призначено для підготовки фахівців через теоретичне й практичне засвоєння сутності підприємництва та його функціонування в умовах відкритості економіки, опанування сучасними методами управління та засобами економічного обґрунтування управлінських рішень.

Підручник відображає проблеми планування. організації, мотивації та контролю діяльності промислових виробництв в умовах загострення конкуренції. Він містить теоретичні відомості, варіанти практичних завдань, тести, запитання для перевірки знань, ситуативні задачі, ділові ігри тощо Наведені розрахункові методи є придатними до їх використання студентами у розрахунково-графічних і курсових роботах та проектах. Це робить підручник корисним не лише для студентів і магістрів, але і для фахівців, які самостійно опановують знання з у правління виробництвом.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторан. От идеи до первых чаевых
Системи обробки економічної інформації
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки