24 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Казначейська система PDF Друк e-mail
Казначейська система

   Юрій С.І., Стоян В.І., Мац М.Й.
   Казначейська система: Підручник. -Тернопіль: Карт-бланш,
2008. -590 с ISBN 966-7952-13-4

   Підручник підготовлено відповідно до програми з навчальної дисципліни «Казначейська система», яку включено до навчального плану підготовки фахівців зі спеціальності «Фінанси». Законодавчо-нормативна база використана станом на 1.09.2008 р.

   У підручнику розглядається основне коло питань касового виконання державного та місцевих бюджетів у контексті нормативно-законодавчих актів, що регулюють цей процес. Висвітлено сутність та організацію платіжної системи виконання бюджетів, системи електронних платежів, казначейського обслуговування державного та місцевих бюджетів за доходами та видатками, облік і звітність про виконання бюджетів, контроль у системі казначейства.

   Підручник знайомить з історичними аспектами становлення й розвитку національного казначейства, його структурою та функціями. Значна увага приділяється висвітленню зарубіжного досвіду казначейського виконання бюджетів, питанням управління державним боргом.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебный курс (ЭУК) «ОЦЕНКА СТОИМОСТИ НЕДВИЖИМОСТИ»
Логіка. Основні поняття і принципи
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки