29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв

Останні виставки
Останні новини
Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв PDF Друк e-mail

Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв

Поперечний А. М., Потапов В. О., Корнійчук В. Г.

Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв. Підручник. – К.: Центр учбової літератури, 2012. – 312 с.

ISBN 978-611-01-0335-0

Підручник містить матеріал з дисципліни «Моделювання процесів і обладнання харчових виробництв». В роботі розглянуті питання, які пов’язані з моделюванням процесів і обладнання харчових виробництв, та роллю моделювання в проведенні науково-дослідних і конструкторських робіт. Особлива увага приділена існуючим методам моделювання, їх класифікації і областям застосування. Показані переваги і недоліки кожного з методів моделювання.

Для студентів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації за спеціальністю «Обладнання переробних і харчових виробництв». Підручник буде корисним аспірантам, науковим співробітникам, інженерно-технічним працівникам харчової і суміжних галузей промисловості, які займаються питаннями розробки технологічного обладнання.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «Бакалавр: Микроэкономика»
Адаптивний туризм: передумови та перспективи розвитку, лідери Духу і Волі
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки