20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Теоретичні основи харчових технологій PDF Друк e-mail

Теоретичні основи харчових технологій

Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : навчальний посібник / П. П. Пивоваров [та ін.]; за ред. П. П. Пивоварова. – 2-ге вид., стереотип. – X.: ХДУХТ, 2011. – 363 с.

ISBN 978-966-405-202-0

У навчальному посібнику розглядаються основні закономірності побудови технологічних процесів виробництва харчових продуктів, а також зв'язок технології з законами фундаментальних наук, що дають можливість вдосконалення технологічних процесів виробництва продуктів харчування, управління якістю, повного та комплексного використання сировини.

Для студентів вищих навчальних закладів Ш-IV рівнів акредитації напряму підготовки 051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Технологія харчування».

Навчальний посібник буде корисним фахівцям, що працюють в закладах ресторанного господарства та харчової промисловості.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Эффективный менеджер гостиницы
Особливості касаційного провадження в адміністративному судочинстві
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки