25 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Мікробіологія та фізіологія харчування PDF Друк e-mail

Мікробіологія та фізіологія харчування

Малигіна В. Д.

Мікробіологія та фізіологія харчування. Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів освіти І–IV рівнів акредитації / В. Д. Малигіна, О. А. Ракша-Слюсарева, В. П. Ракова та ін. – К.: Кондор, 2009. – 242 с.

ISBN 978-966-351-265-5

В навчальному посібнику наведені морфологічні та фізіологічні особливості мікроорганізмів, їх роль у переробці продуктів харчування. Визначено основні принципи фізіології харчування.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Психологический прессинг
Поведінка споживача
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки