29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Основи оподаткування PDF Друк e-mail

Основи оподаткування

Фрадинський О. А.

Основи оподаткування. Навч. посібник. – Львів: “Новий Світ-2000”, 2015. – 340 с.

ISBN 978-966-418-129-4

Зміст навчального посібника відповідає тематиці, передбаченій галузевим стандартом вищої освіти України “Освітньо-професійна програма підготовки бакалавра за спеціальностями напряму 0501 – “Економіка і підприємництво”.

У навчальному посібнику розкриті теоретичні та практичні аспекти функціонування податків та оподаткування в економіці ринкового типу. Характеризуються їх функції та окреслюються основні елементи, аналізуються підходи до класифікації обов’язкових платежів. Висвітлюються питання еволюції оподаткування як в світовому масштабі так і в Україні, узагальнюються наукові теорії фіскального процесу, аналізується сутність та принципи побудови податкових систем і акцентується увага на особливостях розбудови вітчизняної системи оподаткування, розкрито світовий досвід організації нарахування та сплати обов’язкових платежів.

За кожною темою курсу наведено питання для самостійної підготовки та розроблено тести для перевірки набутих знань.

Видання розраховане на студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів освіти, викладачів, науковців та практиків сфери фінансів, оподаткування та державного фінансового контролю.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Что любят клиенты
Трудові спори
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки