29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Фінансовий ринок PDF Друк e-mail

Фінансовий ринок

Клименко В. В. Фінансовий ринок [текст] : навч. посіб. / за ред. Павлова В. I. [В. В. Клименко, Л. М. Акімова, Л. М. Докієнко] – К. : «Центр учбової літератури», 2015. – 358 с.

ISBN 978-617-673-341-6

Нині фінансовий ринок – найбільш динамічний сегмент національної економіки. З одного боку, він відкриває широкі можливості всім учасникам, забезпечуючи досягнення стійкого економічного зростання та високий рівень життя, створення ефективної економіки, отримання вигід від глобалізації. Водночас необґрунтоване зростання фінансового ринку призводить до погіршення економічного стану як окремих учасників, так і країни в цілому. Тому для успішного оперування на фінансовому ринку необхідно мати ґрунтовні знання про місце і роль фінансових ринків в сучасній ринковій економіці, яка все більше стає глобальною; інституціональну структуру сучасних фінансових ринків, моделі оптимізації портфеля фінансових інвестицій; володіти навичками аналізу інформації про стан і тенденції розвитку різних фінансових ринків та методикою оцінювання вартості та дохідності різних фінансових інструментів. Саме ці питання і висвітлюються у пропонованому навчальному посібнику.

Посібник відповідає програмі дисципліни «Фінансовий ринок» та призначений для студентів, аспірантів та викладачів ВНЗ, а також стане у нагоді керівникам і спеціалістам фінансово-економічних підрозділів підприємств, інвестиційних компаній та банків, слухачам бізнес-шкіл, центрів магістерської підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації управлінських працівників.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Тренинг? Почему системы корпоративного обучения не работают и как сделать их эффективными?
Земельне законодавство України
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки