20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Інформація для читачів Інформаційні ресурси бібліотеки ПУЕТ за освітньою програмою
Останні виставки
Останні новини
Інформаційні ресурси бібліотеки ПУЕТ за освітньою програмою PDF Друк e-mail
Середа, 02 лютого 2022, 14:20

Інформаційні ресурси бібліотеки ПУЕТ за освітньою програмою

Полтавський університет економіки і торгівлі з 11.01. 2022 по 28.01. 2022 у віддаленому (дистанційному) режимі проходив акредитаційну експертизу за такими освітньо-професійними програми, як «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Товарознавство і торгівельне підприємництво», «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа», «Маркетинг», «Туризм», «Фінанси, банківська справа та страхування».

У рамках акредитаційної експертизи співробітниками бібліотеки ПУЕТ було підготовлено виставку робіт на тему «Інформаційні ресурси бібліотеки ПУЕТ за освітньою програмою», а також віртуальні книжкові виставки на таку тематику: «Кращі ідеї для створення успішного бізнесу», «Малий та середній бізнес як складова підприємницького потенціалу України», «Сучасне товарознавство: теоретичні та практичні аспекти», «Фрукти та овочі – важливий елемент нашого раціону: від специфіки торгівлі до особливостей приготування і споживання».

Директорка бібліотеки ПУЕТ Діденко Лариса Миколаївна та співробітники бібліотеки ознайомили експертну групу з бібліотекою та правилами користування нею, розповіли про особливості роботи з електронним каталогом, репозитарієм. Дистанційно продемонстрували медіатеку, навчальний і науковий абонементи, загальний читальний зал, розповівши про особливості бібліотечних послуг, які можуть бути в них отримані, та показали багатий книжковий фонд бібліотеки ПУЕТ.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Карьера менеджера
Економічна кібернетика
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки