29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Фінансова математика PDF Друк e-mail

Фінансова математика

Гадецька С. В., Савченко Г. О.

Фінансова математика: навчальний посібник [Текст] / С. В. Гадецька, Г. О. Савченко. – Львів : «Новий Світ-2000», 2014. – 214 с.

ISBN 978-966-418-277-2

Мета посібника – надати фахівцям економічної сфери необхідну допомогу з вивчення перевірених практикою методів кількісного аналізу фінансово-кредитних операцій. Головна увага приділяється теорії простих і складних відсотків та їх застосуванню, рентам, аналізу інвестиційних проектів, оцінкам фінансових інструментів та дохідності цінних паперів.

Матеріал в посібнику поданий в такому вигляді, щоб студенти мали можливість самостійного опанування інструментарієм фінансової математики. До теоретичного матеріалу наводяться приклади з розв'язаннями, питання для самоконтролю, завдання для самостійної та індивідуальної роботи, тестові питання, ситуаційні завдання, які охоплюють різні питання всього курсу фінансової математики.

Посібник призначений для студентів економічних спеціальностей, осіб – користувачів фінансових послуг, а також для тих, що застосовують фінансові розрахунки у професійній діяльності.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Психологический прессинг
Основи стандартизації
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки