29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа

Останні виставки
Останні новини
Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа PDF Друк e-mail

Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа

Сало Я. М.

Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа: Довідник офіціанта. – Львів: Афіша – 2009. – 304 с.

ISBN 978-966-325-082-3

У довіднику подано основні відомості для офіціантів, метрдотелів та керівників ресторанів і кафе щодо раціональної організації обслуговування. Автор врахував сучасний європейський досвід роботи підприємств харчування категорії «вища» та «люкс». Особлива увага звертається на техніку праці, психологію обслуговування, художньо-естетичне оздоблення банкетних столів та відпрацювання технічних навичок в офіціантів.

Довідник стане в пригоді майстрам виробничого навчання та спеціалістам, які займаються навчанням офіціантів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Сага об ИКЕА
Захист сімейних прав та інтересів у порядку непозовного цивільного судочинства
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки