19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Конфліктологія PDF Друк e-mail
Конфліктологія

   Балабанова Л. В., Савельева К. В.

   Конфліктологія: Навч. посібник. — К.: «Видавничий дім «Професіонал», 2009. — 280 с.

   ISBN 978-966-370-129-5

   Навчальний посібник містить найістотніші теоретичні і методологічні положення з актуальних конфліктологічних проблем. У навчальному посібнику висвітлено природу конфлікту, взаємозв'язок конфліктної ситуації та інциденту; визначено вплив особистих якостей на поведінку суб'єкта у конфлікті, розглянуто комунікаційні бар'єри, які призводять до конфліктів; розкрито сутність конфліктів у трудовому колективі та у невиробничій сфері; викладено алгоритм управління конфліктами в організаціях. Особливу увагу приділено методології управлінського впливу на наслідки конфліктів і питанням їх врегулювання, а також дослідженню конфліктності у системі «керівник-колектив».

   Навчальний посібник призначений для студентів, магістрів, аспірантів, викладачів вузів економічних спеціальностей, наукових працівників, керівників і фахів­ців підприємств, які зацікавлені у конструктивному управлінні конфліктами.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторанный практикум ГОСТИ НАВСЕГДА. Ч2
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання)
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки