18 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Морально-етичні імперативи податків та оподаткування (західна традиція)

Останні виставки
Останні новини
Морально-етичні імперативи податків та оподаткування (західна традиція) PDF Друк e-mail

Морально-етичні імперативи податків та оподаткування (західна традиція)

Андрушенко В. Л., Тучак Т. В.

Морально-етичні імперативи податків та оподаткування (західна традиція): [монографія] / В. Л. Андрушенко; Т. В. Тучак. – К.: Алерта, 2013. – 384 с.

ISBN 978-617-566-208-3

У монографії розкрито поняття та інститути оподаткування морально-етичного характеру, корені яких у державах Заходу сягають щонайменше двотисячолітньої давності, походять з духовних надр іудейсько-християнської цивілізації. Автори розкривають виникнення й сутність традиційних західних уявлень про оподаткування, особливо тих із них, які мало висвітлені у вітчизняній фінансовій літературі, зокрема: справедливість в оподаткуванні, моральні аспекти ветхозавітного і новозавітного періодів історії податків, фіскальна соціологія, податкова держава, фіскальний федералізм. У процесі роботи здебільше використано матеріали із опублікованих і/або розміщених в Інтернеті англомовних джерел, перекладних видань, деяких праць українських авторів. Виклад здійснено в проекції на актуальні проблеми вітчизняної науки і податкової практики, а також з огляду на академічні потреби підготовки фахівців податкової справи з урахуванням ідейно-теоретичних засад і прикладних надбань західного походження.

Немало корисної інформації зосереджено в додатках.

Книга розрахована на достатньо ерудованих читачів – викладачів, аспірантів, магістрів, студентів, персонал фінансових і податкових органів, а також усіх, хто має інтерес до питань державних фінансів та оподаткування.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Аудиотренинг Брайан Трейси «21 способ стать выдающимся менеджером»
Маркетинг та менеджмент
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки