Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв |
Петько В. Ф., Гапонюк O. I., Петько Є. В., Ульяницький А. В. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв. Підручник. / За редакцією доктора технічних наук, професора О. І. Гапонюка – К.: Центр учбової літератури, 2007. – 432 с. ISBN 978-966-364-488-2 У підручнику подано класифікацію, будову, принципи дії і правила експлуатації технологічного устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв. Наведено методику технологічного і силового розрахунків технологічного устаткування названих галузей, а також технічні характеристики деяких технологічних машин і апаратів. Підручник призначений для студентів вищих навчальних закладів IV рівня акредитації даної спеціалізації. Ним можуть користуватися також працівники відповідних галузей. |