28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Економічний аналіз діяльності підприємства PDF Друк e-mail

Економічний аналіз діяльності підприємства

Савицька Г. В.

Економічний аналіз діяльності підприємства: Навч. посіб. – 3-тє вид., випр. і доп. – К.: Знання, 2007. – 668 с. – (Вища освіта XXI століття).

ISBN 966-346-291-4

Це один із найбільш відомих навчальних посібників з економічного аналізу в Росії, Білорусі та інших країнах, що утворилися на пострадянському просторі. Книгу написано з урахуванням найновіших досягнень теорії економічного аналізу діяльності підприємств в умовах ринкової економіки. Значну увагу приділено використанню економіко-математичного інструментарію економічного аналізу. Видання українською мовою доопрацьоване автором відповідно до господарської практики в Україні. Посібник насичений сучасними прикладами необхідних економічних розрахунків і прекрасно написаний з погляду дидактики. Це робить його доступним для студентів і дає можливість легко застосувати викладений матеріал на практиці.

Посібник розрахований на студентів економічних спеціальностей. Книга буде корисною також керівникам підприємств усіх форм власності, економістам-практикам, фінансистам, працівникам банків, менеджерам, бухгалтерам, усім, кого цікавлять теорія, методика й організація сучасного економічного аналізу.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Румынский за 6 недель
Конституційно-правові основи розвитку та функціонування громадянського суспільства в Україні
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки