28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Інформація для читачів Презентація колективної монографії «Дидактика лідерства: сучасні погляди на формування лідерської компетенції здобувачів вищої освіти»
Останні виставки
Останні новини
Презентація колективної монографії «Дидактика лідерства: сучасні погляди на формування лідерської компетенції здобувачів вищої освіти» PDF Друк e-mail
П'ятниця, 19 листопада 2021, 09:41

Презентація колективної монографії «Дидактика лідерства: сучасні погляди
на формування лідерської компетенції здобувачів вищої освіти»

10 листопада 2021 року до Всесвітнього дня науки відбулася презентація колективної монографії «Дидактика лідерства: сучасні погляди на формування лідерської компетентності здобувачів вищої освіти», авторами якої є: Олексій Нестуля, д. і. н, професор, ректор Полтавського університету економіки і торгівлі; Світлана Нестуля, д. пед. н., професорка, директорка Навчально-наукового інституту лідерства Полтавського університету економіки і торгівлі; Наталія Кононец, д. пед. н., доцентка кафедри педагогіки та суспільних наук Полтавського університету економіки і торгівлі.

Співробітниками бібліотеки ПУЕТ до цього заходу була підготовлена книжкова виставка на тему «Лідерство в сучасному управлінні», на якій були представлені роботи О. О. Нестулі, С. І. Нестулі та інших авторів з даної теми.

Тож, запрошуємо викладачів, студентів та співробітників ПУЕТ до бібліотеки, для ознайомлення із представленою на виставці літературою.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «ЧРЕЗВЫЧАЙНЫЕ СИТУАЦИИ: ЗАЩИТА НАСЕЛЕНИЯ И ТЕРРИТОРИЙ»
Professional English: English for Business Communication
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки