20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Управління фінансовою стійкістю банків PDF Друк e-mail

Управління фінансовою стійкістю банків

Зверяков М. І. Управління фінансовою стійкістю банків [текст] підручник. / М. І. Звєряков, В. В. Коваленко, О. С. Сергєєва. – К.: «Центр учбової літератури», 2017. – 520 с.

ISBN 978-617-673-511-3

Підручник присвячений питанням управління фінансовою стійкістю банків. Курс займає місце одного з основних у системі спеціальних дисциплін, які формують необхідний рівень магістрів зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» та повинен забезпечити придбання студентами знань та навиків щодо фундаментальних та практичних питань теорії та практики управління фінансовою стійкістю.

Метою викладання дисципліни «Управління фінансовою стійкістю банків» є формування компетенція у сфері банківської діяльності, системи знань з теорії та практики управління фінансовою стійкістю у банках; набуття вмінь розробки обґрунтованих висновків за результатами дослідження та знаходження напрямків поліпшення фінансової стійкості банків. Саме ці розділи розглядаються в підручнику, що обумовлює його актуальність.

Практична направленість підручника робить його корисним для магістрантів вищих навчальних закладів, слухачів центрів і курсів підвищення кваліфікації, підприємців, керівників банків.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторанный практикум ГОСТИ НАВСЕГДА. Ч2
Організація транспортних подорожей і перевезень туристів
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки