19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Основи мистецтвознавчої експертизи та вартісної оцінки культурних цінностей

Останні виставки
Останні новини
Основи мистецтвознавчої експертизи та вартісної оцінки культурних цінностей PDF Друк e-mail

Основи мистецтвознавчої експертизи та вартісної оцінки культурних цінностей

Калашникова О. Л.

Основи мистецтвознавчої експертизи та вартісної оцінки культурних цінностей: Підручник. – К.: Знання, 2006. – 479 с., 48 с. іл. – (Митна справа в Україні).

ISBN 966-346-176-4

Цей підручник є першим виданням в Україні, в якому систематизовано викладено багаторівневий матеріал, що синтезує елементи різних наук: мистецтвознавства, товарознавства, експертизи, правознавства і діловодства. У книзі висвітлюються основи мистецтвознавства та технології виготовлення різних видів культурних цінностей, методики атрибуції та експертизи предметів історичного та культурного значення, сучасні методики встановлення вартості творів мистецтва, основи правового регулювання переміщення культурних цінностей через митний кордон України та порядку оформлення відповідної митної документації. У додатках наводяться форми опису культурних цінностей і тексти відповідних нормативно-правових актів та форми митних документів, які регламентують дії митника при здійсненні контролю за переміщенням культурних цінностей через митний кордон України.

Для курсантів та студентів вищих навчальних закладів, що готують митників, курсантів навчальних закладів МВС України та СБУ, студентів інших навчальних закладів, які вивчають правознавство, дисципліни мистецтвознавчого циклу. Книга буде корисною також працівникам митних установ, реставраторам, музейним працівникам, усім, кого цікавлять історія культури і мистецтвознавство.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Венгерский за 6 недель
Теорія ймовірностей та математична статистика
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки