19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Інформація для читачів Екскурсія працівників бібліотеки ПУЕТ до центральної районної бібліотеки імені Олеся Гончара
Останні виставки
Останні новини
Екскурсія працівників бібліотеки ПУЕТ до центральної районної бібліотеки імені Олеся Гончара PDF Друк e-mail
Вівторок, 28 вересня 2021, 14:23

У 2020 році у смт Козельщина Полтавської області Благодійна організація Smart Foundation відкрила оновлений культурно-освітній простір у приміщенні центральної районної бібліотеки імені Олеся Гончара.

28 вересня 2021 року в ході екскурсії будівлею працівники бібліотеки ПУЕТ ознайомились із: приміщенням для проведення освітніх кінопоказів і лекцій, обладнаним сучасною мультимедійною системою; комп’ютерним класом; зонами для відпочинку та творчості; залами для індивідуальних занять і роботи у групах; дитячою кімнатою із гральними зонами для маленьких відвідувачів, поряд із якою межує простір для гуртків і позакласних занять.

Бібліотека має затишний куточок, де під час перерви можна відпочити з філіжанкою кави. Перший поверх обладнаний для людей з інвалідністю. Окрім сучасного урбаністичного ремонту, бібліотека отримала оновлений книжковий фонд із близько 2 000 бестселерів та новинок, автоматизовану систему видачі літератури та електронний каталог.

Дизайн сучасного урбаністичного приміщення створила команда провідних професійних архітекторів, дизайнерів і конструкторів України з архітектурної студії Partner Design.

Зустріч із працівниками культурно-освітнього простору та центральної районної бібліотеки пройшла в щирій, невимушеній обстановці. Як наслідок були намічені шляхи подальшої співпраці як у бібліотечній роботі, так і в культурно-освітньому плані.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторан. От идеи до первых чаевых
Технологія комбінованих продуктів на молочній основі
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки