26 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Інформація для читачів Робота з інформаційними ресурсами інноваційної бібліотеки ПУЕТ
Останні виставки
Останні новини
Робота з інформаційними ресурсами інноваційної бібліотеки ПУЕТ PDF Друк e-mail
Четвер, 16 вересня 2021, 10:57

Робота з інформаційними ресурсами інноваційної бібліотеки ПУЕТ

Новий 2021-2022 навчальний рік для здобувачів вищої освіти  першого курсу Вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» як завжди розпочався з вивчення дисципліни «Університетська освіта».

Так, 6 - 10 вересня 2021 року у стінах бібліотеки ПУЕТ відбулася зустріч першокурсників із директором Центру інформаційного забезпечення освітнього процесу Діденко Л. М. та бібліотекарями: Бакум Н. Г., Тимченко Л. О., Савченко О. О., Левошко Н. В.

Основним завданням було ознайомити студентів із бібліотекою та правилами користування нею, розповісти про особливості роботи з електронним каталогом, репозиторієм. Завітали до медіатеки, навчального й наукового абонементів, загальної читальної зали, дізналися про особливості бібліотечних послуг, які можуть бути в ньому отримані, та побачили багатий книжковий фонд бібліотеки ПУЕТ. Зустріч пройшла в теплій, дружній атмосфері.



 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Карьера менеджера
Правила Кавасаки. Жесткое руководство для тех, кто хочет оставить конкурентов позади
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки